Bestyrelse

Jeg har tænkt over at få en bestyrelse, men har svært ved at sammensætte et helt hold?

Det er én af de sværeste beslutninger der skal tages

At sætte det rigtige hold. Den opgave kan du Outsource til os.

Stor erfaring

Vores partnere har lang og tung erfaring fra ledelse af virksomheder på alle plan. Derfor er ingen opgave for lille, ej heller for stor. Hos os får du en hel bestyrelse i blot én person.

Vi tilbyder en partnerbasseret bestyrelse, som via et stort udbygget netværk finder de rigtige kompetence til at løse dine udfordringer.
START EN BESTYRELSE

Har I kompetencerne der kan løse mine udfordringer?

Ja, det har vi. Vi er et hold af tunge ledelsesmæssige profiler, der ser en mulighed i at benytte sig at tværfaglige kompetencer.
Vi ved at små og mellemstore virksomheder ofte har svært ved at finde de rigtige profiler der passer ind i en bestyrelse. 

Derfor matcher vores løsning perfekt til netop virksomheder i denne størrelse.

”Jeg kender ikke det fulde potentiale for mine produkter i Danmark.” Det kan vi hjælpe dig med

Ja, vores netværk vil i løbet af kort tid identificere den eller de kompetencer der kan hjælpe med en grundig analyse af det svenske marked. 

Derefter træder personen ind som en administrativ ressource og hjælper med at afdække potentialet i Sverige.

Er det ikke en dyr løsning?

Nej, det er ikke dyrt. Slet ikke i forhold til hvis du/i skulle ansætte en komplet bestyrelse der favnede alle dine/jeres udfordringer. Det vil ofte kræve min 3-4 kompetencer.
Hos os betaler du for én kompetence og får alligevel gavn af hele netværkets kompetencer.

Møller Partners

Vi stræber efter at være den bedste danske partnerbasseret rådgivningsvirksomhed, der klæder vores kunder bedst på til at løse de lokale og nationale problemer som små og mellemstore virksomheder bokser med i dagligdagen.
START DIN RÅDGIVNING HER
database linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram