Metode / Proces beskrivelse

Vi ser ofte at de virksomheder vi besøger har en stereotyp opfattelse af egen virksomhed.
Vi ser ofte at de virksomheder vi besøger har en stereotyp opfattelse af egen virksomhed. Det kategoriseres ved at, specielt ejer ledet virksomheder er startet med udgangspunkt i en god idé eller et godt og unikt produkt. 

Ideen/produktet er fundamentet for virksomheden og derfra skal virksomheden vokse og modnes. Mange virksomheden klarer sige heldigvis godt i den proces, mens andre kan have behov for hjælp, for at sikre en god og lønsom rejse.

Den proces vi har beskrevet ovenfor, er den typiske vi ser, som virksomheder navigerer efter. Den er meget generisk og vi ønsker en mere nuanceret og holistisk.
Der findes 2 typer rådgivning. Een til Advisory Board og een til bestyrelser. De adskiller sig væsentligt ved det påtagede ansvar, som er mere krævende i en bestyrelse. 

Vi tilbyder til begge typer virksomheder en gennemgribende gennemgang af virksomheden, således løsningen passer til den enkelte virksomhed. Vi har dog et fastlagt koncept som ligger til grund for vores servises.
Vi tilbyder en full service sparring via en partner baseret ydelse. Dermed opnår din virksomhed en fuld holistisk rådgivning med én fast tilknyttet ressourcekompetence med en bred faglig viden, som kender virksomheden, facilitere møderne og er sparring i dagligdagen. 

Der vil helt sikkert være elementer som vedkommende ikke har specialist viden til at kunne sparre omkring selv, derfor er konceptet baseret på partnere. 

Vi vil kunne løse alle faglige udfordringer via vores faglige specialister (økonomi, jura, drift, strategi etc.) som deltager i det omfang det er påkrævet.

Der er forskel på rådgivningen

Der findes 2 typer rådgivning. Een til Advisory Board og een til bestyrelser. De adskiller sig væsentligt ved det påtagede ansvar, som er mere krævende i en bestyrelse.

Advisory Board

LÆS MERE

Bestyrelse

LÆS MERE

Møller Partners

Vi stræber efter at være den bedste danske partnerbasseret rådgivningsvirksomhed, der klæder vores kunder bedst på til at løse de lokale og nationale problemer som små og mellemstore virksomheder bokser med i dagligdagen.
START DIN RÅDGIVNING HER
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram